BAŞKAN TUNCAY KASIM KOLTUĞUNU HALİL ŞENGÜN'E DEVRETTİ.

Çanakçı Belediye Başkanı Tuncay KASIM, koltuğunu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Çanakçı Ortaokulu 7-A sınıfı öğrencisi Halil ŞENGÜN’e devretti. Devir programında Okul Müdürü Gaffar KESKİN öğrencileri yalnız bırakmadı. Ayrıca Belediye Başkanı Tuncay KASIM’a misafirperverliği için teşekkür etti.

Belediye Başkanı Tuncay KASIM, ziyarete gelen öğrencilerin nezdinde tüm dünya çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladığını belirtti. Her zaman çocuklarımızın yanında olduğunu ekledi.

Belediye Başkanlığı koltuğunu devralan Halil ŞENGÜN; “Öncelikle bize bu bayramı armağan eden başta Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK olma üzere tüm şehit ve gazilerimize minnet duyuyoruz, teşekkür ediyoruz. Tüm dünya çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Biz istiyoruz ki tüm dünyada barış egemen olsun; mutlu, huzurlu, sağlıklı, umutlu olalım. Umduğumuz her şey için büyük bir çaba gerekiyor. Bizim üstümüze de bu konuda büyük sorumluluk düşüyor. Biz yarının büyükleri olarak bilinçli, gayretli, sorumluluk sahibi olmalıyız ki emanet aldığımız bu vatanı daha ileriye taşıyarak kardeşlerimize devredelim. Bu nedenle var gücümüzle dersimize çalışacak, bilinçli birer vatandaş olacağız. Ayrıca bugün bu koltuğu bana emanet eden Başkanımız Tuncay KASIM’a ve bugün burada olmamı sağlayan tüm öğretmenlerime teşekkür ediyorum.” Dedi.

Tüm dünya çocuklarının Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Meclisimizi kuran ve bizlere bu bayramı hediye eden Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını minnetle anıyoruz.


26-04-202426-04-202426-04-202426-04-202426-04-202426-04-202426-04-202426-04-2024



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi